Ndiqni ne në
Ofrues Premium IPTV që nga viti 2018

Reseller do të und i ri Klientët gewinnen

Më shumë se 50 milionë njerëz në mbarë botën përdorin shërbimet e një ofruesi IPTV. Përfitoni nga mundësitë e ndryshme të kësaj linje biznesi: Bëhuni një rishitës dhe siguroni mundësinë për të fituar deri në 10.000 euro në muaj.

bëhuni një rishitës
1A Performanca
Serverë të fuqishëm dhe përditësime të shpejta.
Pagesë e sigurt
Paguani lehtësisht dhe të sigurt!
Paguaj-ndërsa-shkon
Mbushni llogarinë tuaj të shitësit sipas dëshirës.
Corporate Identity
Krijo një biznes me vlerë njohëse!
Etiketa e bardhë e shitësit
Bëni një emër për veten tuaj - qoftë në internet apo në jetën reale.
Programi i Rishitësve Elite
Rishitësit tanë më të mëdhenj marrin përfitime të veçanta!
Themelor

Kredite 300

300 €

Aplikacioni 6IPTV i përfshirë
Serveri VPN i përfshirë
Shërbimi ndaj klientit 24/7
Paneli ekskluziv i rishitësve
Mënyra të ndryshme pagese
ENTREPRISE

Kredite 550

500 €

Aplikacioni 6IPTV i përfshirë
Serveri VPN i përfshirë
Shërbimi ndaj klientit 24/7
Paneli ekskluziv i rishitësve
Mënyra të ndryshme pagese
X-Large

Kredite 1200

1000 €

Aplikacioni 6IPTV i përfshirë
Serveri VPN i përfshirë
Shërbimi ndaj klientit 24/7
Paneli ekskluziv i rishitësve
Mënyra të ndryshme pagese

Zbuloni kostot këtu

linjë testimi

Falas

Javë 1

Kredite 2

Muaj 1

Kredite 5

3 muaj

Kredite 12

6 muaj

Kredite 22

12 muaj

Kredite 40

Häufig gestellte Fragen

Kërkoj & përgjigje

A mund të bëhem një shitës IPTV?
Në parim, çdokush mund të bëhet një shitës IPTV, por ju duhet të keni një përvojë në këtë fushë sepse jeni përgjegjës për t'u kujdesur për klientët tuaj.
Si mund të paguaj?
Ne u ofrojmë rishitësve tanë pothuajse të gjitha mënyrat e pagesës. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni shërbimin tonë të klientit.
A marr mbështetje?
Shërbimi ynë ndaj klientit është gjithashtu i disponueshëm XNUMX/XNUMX për rishitësit tanë.
A mund të skadojë një llogari rishitëse?
Nëse keni krijuar një llogari rishitësi me ne, do të tarifoheni çdo muaj. Një llogari e shitësit nuk mund të skadojë.

Nuk e gjetët përgjigjen e duhur? Këtu do të gjeni më shumë informacion

Ne ofrojmë më të mirën cilësinë dhe stabilitetin

Si rishitës, nuk keni pse të shqetësoheni për çështje teknike: ne kujdesemi si për mirëmbajtjen ashtu edhe për zgjidhjen e problemeve të shërbimeve tona. Përqendrohuni në blerjen e klientëve të rinj - ne do të kujdesemi për pjesën tjetër

Ne ju ndihmojmë në rrugën drejt suksesit
Shërbimi ynë ndaj klientit është gjithmonë aty për ju!
Kujdesuni për klientët tuaj
Jepuni klientëve tuaj një përvojë unike televizive!