Ndiqni ne në

IPTV në Gjermani

Çfarë është IPTV?

Nëse nuk keni pasur ende ndonjë përvojë me IPTV ose keni dëgjuar për IPTV në Gjermani, do të jemi të lumtur t'ju sjellim pak më afër botës IPTV.

Me IPTV mund të përdorni lidhjen tuaj të internetit për të marrë programet tuaja të preferuara televizive në SmartTV, tablet, smartfon, kompjuter dhe pajisje të tjera. Kjo kërkon një lidhje interneti prej të paktën 16.000, sigurisht që një lidhje interneti më e shpejtë / më e lartë ju jep gjithashtu një përvojë më të mirë IPTV.

IPTV në Gjermani

IPTV po rritet çdo vit në Gjermani dhe për këtë arsye po bëhet gjithnjë e më popullore. Dixhitalizimi tashmë është bërë në shumë fusha, përfshirë IPTV. Në vitin 2020, numri i familjeve që shikojnë televizor kryesisht nga IPTV marrë në rreth 3,2 milionë. Arsyeja për këtë është, ndër të tjera, zgjerimi i rrjeteve broadband, gjerësia gjithnjë e më e madhe e brezit dhe përhapja në rritje e shërbimeve IP.

Ofruesi aktualisht kryesor IPTV në zonën gjermanishtfolëse është 6IPTV. Në fund të dhjetorit 639.000, grupi 6IPTV kishte mbi 2021 abonentë për shërbimin e tij televiziv, i cili ofron përmbajtje video sipas kërkesës përveç TV live. Pas tyre tani ka gjithnjë e më shumë ofrues të vegjël IPTV që ofrojnë produktet e tyre. Prandaj, ekziston një nivel relativisht i lartë dinamike në fushën e ofruesve të IPTV.

Fillimet e IPTV në Gjermani

Në vitin 2006, Hansenet lançoi Alice TV, shërbimin e parë të vërtetë IPTV në Gjermani. Një vit më vonë, Deutsche Telekom ndoqi shembullin me ofertën e saj Entertain. IPTV nuk e kishte të lehtë në ditët e para, sepse rrjetet e dobëta të brezit të gjerë në Gjermani shpesh çonin në dështime, pasi rrjetet me brez të gjerë nuk ishin mësuar me këtë. Për më tepër, pajisjet nuk ishin të dizajnuara për përdorimin e IPTV. Në ditët e sotme gjërat janë krejt ndryshe.

IPTV sot.

Linja më të mira dhe më të qëndrueshme janë të mundshme përmes zgjerimit të rrjeteve me brez të gjerë. Kjo gjithashtu mundëson përdorimin e IPTV jo vetëm në SD, por në HD (720p), Full HD (1080p) dhe madje 4k (2160p). Përveç kësaj, në ditët e sotme pajisje të tilla si Formuler Z10, Xiaomi Mi Box S dhe shumë të tjera janë bërë për përdorimin e IPTV në Gjermani. Deutsche Telekom aktualisht është duke punuar në konvertimin e rrjeteve broadband në fibër optike, kjo mundëson shpejtësinë e internetit deri në 1 Gb/s dhe kjo mundëson një linjë më të qëndrueshme për shumë përdorues të IPTV.

Kalimi në IPTV është i lehtë!

Në ditët e sotme ju mund të përdorni dhe të merrni IPTV pothuajse me çdo pajisje, për sa kohë që keni një lidhje të përshtatshme interneti. Ne rekomandojmë një lidhje interneti prej të paktën 32.000 për Full HD. Ju mund të merrni IPTV me telefonin tuaj inteligjent (Android & iOS) si dhe me SmartTV tuaj. Ju lutemi shikoni seksionin tonë të ndihmës për ndihmë të mëtejshme.

Ju gjithashtu keni nevojë për akses IPTV, të cilin mund ta blini përmes portalit tonë të klientëve.

Portali i klientit: https://my.6iptv.com/

Ju gjithashtu duhet një llogari klienti për të porositur akses. Këtu shpjegojmë se si mund të krijoni llogarinë tuaj të klientit: Krijo një llogari përdoruesi

6IPTV prezanton veten!

6IPTV ka qenë ofruesi kryesor IPTV në vendet gjermanishtfolëse që nga viti 2018. Kjo nuk vlen vetëm për shumëllojshmërinë e kanaleve dhe përmbajtjeve video sipas kërkesës, por edhe për shërbimin tonë ndaj klientit, i cili ka marrë çmime të shumta. Tani ofrojmë mbi 90.000 pjesë të përmbajtjes, duke përfshirë pjesë të ndryshme të përmbajtjes nga vende të ndryshme. Përveç kësaj, ne mirëpresim edhe kërkesat e klientëve, sepse kemi një rregull që është shumë i rëndësishëm për ne. “Klienti është mbret” ka qenë motoja jonë e brendshme që nga viti 2018. Ne kemi ndjekur kërkesën e klientëve tanë dhe mund të themi me krenari se ne ofrojmë aplikacionin tonë me një lidhje VPN që nga viti 2019, por kjo vlen vetëm për pajisjet Android. Me 6IPTV, mbrëmjet e filmave dhe serialeve me miqtë apo të dashurit janë të garantuara. Apo duhet të jetë ngjarja sportive e klubit tuaj të preferuar dhe ajo e miqve tuaj. Me 6IPTV ju mund t'i merrni të gjitha këto dhe nëse filmi, seriali ose kanali juaj i preferuar nuk është i përfshirë, jeni të mirëpritur të na dërgoni një email me kërkesën tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose sugjerim, jeni të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë të klientit nëpërmjet formularit të kontaktit ose me email.

E-Mail:? [email mbrojtur]

5/5 - (1 votë)
Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *