Ndiqni ne në
Përditësimi gjigant 6IPTV - filial 2.0, ngjarje dhe shumë më tepër.

Përditësimi gjigant 6IPTV - filial 2.0, ngjarje dhe shumë më tepër.

Këtë vit kemi ardhur me diçka shumë të veçantë. 6IPTV tani ju mundëson të krijoni të ardhura pasive. Me sistemin tonë të ri të filialeve me 4 hapa, tani mund të fitoni para ndërsa flini. Pra, nëse shoku juaj referon më shumë miq, do të fitoni edhe ju prej tyre! Ishte e rëndësishme për ne që klientët tanë besnikë jo vetëm të mund të paguajnë bilancet e llogarisë përmes rekomandimeve, por tani mund të kërkojnë edhe pagesa me para reale nëpërmjet Paypal ose Bitcoin.

Ngjarja e Filialit

Ne filluam një ngjarje tre mujore më 05.03.2022 mars XNUMX. Klientët me më shumë shitje përmes referimeve kanë një shans për të fituar para. Lista e renditjes për këtë periudhë mund të gjendet në portalin e klientëve nën artikullin e menusë Affiliate Event.

Periudha:
Fillimi: 05.03.2022
Fund: 05.06.2022 - 23:59

Vendin 1: 500 € pagesa me para të vërteta
Vendin 2: 250 € pagesa me para të vërteta
Vendin 3: 100 € pagesa me para të vërteta
Vendi 4-10: 50 € kredi
Vendi 11-15: 25 € kredi

Paratë e çmimeve për fituesit do të shpërndahen brenda 14 ditëve pas përfundimit të periudhës së eventit.

Affiliate System 2.0 me sistem 4 nivelesh

Me sistemin e ri të filialeve, ju fitoni jo vetëm nëpërmjet klientëve që ju referoni drejtpërdrejt, por edhe kur miqtë tuaj të referuar sjellin më shumë klientë në 6IPTV. Ne do t'ju sigurojmë një komision të përjetshëm për çdo klient të referuar në 6IPTV. Ia vlen të rekomandohet!

niveli 1: Ju keni referuar një mik, për këtë ju do të merrni 10% për çdo blerje.
niveli 2 : Shoku juaj i referuar ka referuar dikë tjetër dhe ju merrni 5% komision për çdo blerje të bërë.
niveli 3: Miku i mikut tuaj tani ka referuar një klient tjetër, ju do të merrni një komision prej 2.5% për blerjen.
niveli 4: Në këtë nivel ju merrni 1.25% për çdo blerje.

Hyni në portalin e klientit për të ndarë lidhjen tuaj personale të reklamimit me miqtë dhe të njohurit.

6IPTV tani është edhe në Telegram!

Ne do t'ju informojmë për përditësimet më të fundit të shërbimit tonë, si dhe përditësimet e kanalit dhe VOD.
Ndiqni kanalin tonë tani!

Aplikacioni ekskluziv 6IPTV VPN (vjen së shpejti)

Së shpejti do të prezantojmë gjithashtu aplikacionin tonë të ri 6IPTV VPN. Aktualisht ne ofrojmë një opsion VPN përmes aplikacionit tonë 6IPTV, dhe ekziston gjithashtu një aplikacion i veçantë, i pavarur VPN. Kjo tani u mundëson klientëve të përdorin çdo aplikacion IPTV si Tivimate, MyTVOnline2, IPTV Smarters ose aplikacione të tjera IPTV. Përdorimi i një VPN nuk është i nevojshëm në shumicën e rasteve, por ka vende evropiane, përfshirë Gjermaninë, ku mund të ndodhin blloqe IPTV. Blloqet nuk janë mbarëkombëtare në Gjermani. Në rast bllokimi, ne rekomandojmë ndryshimin e serverëve DNS në ruter, kjo tashmë do ta zgjidhë problemin. Ju mund të gjeni udhëzime se si të ndryshoni serverët tuaj DNS në serverë të pavarur Google DNS këtu: Ndryshoni serverët DNS të FritzBox
Nëse kalimi në ruter nuk është i mundur, atëherë duhet të përdoret një lidhje VPN. Me shërbimin tonë VPN, nuk ka kosto shtesë.

Shpresojmë vërtet që t'ju pëlqejnë risitë tona. Ju mund të shkruani një koment nën këtë postim. Ne mezi presim komentet tuaja!
Ekipi juaj 6IPTV!

5/5 - (65 vota)
Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *