Ndiqni ne në

[Android] Udhëzime: 6IPTV APP ? Instaloni dhe identifikohuni

Ne do t'ju tregojmë se si të instaloni aplikacionin 6IPTV në një pajisje Android ose FireTV Stick. Ndiqni udhëzuesin tonë hap pas hapi.

Aplikacioni Android 6IPTV me funksion VPN

Karakteristikat e aplikacionit 6IPTV #

 • E disponueshme në të gjitha pajisjet Android
 • VPN falas ?️
 • Të dhënat EPG të përfshira
 • PIN-i i kontrollit prindëror disponohet?
 • Disa gjuhë të disponueshme
 • Kujtesa e programit?
 • Arritja në dispozicion

6 Instalimi i Aplikacionit IPTV #

 • Hapi 1: Zgjidh "ikonë e xhamit zmadhues"nga rreth"DownloaderShkarkoni dhe instaloni aplikacionin nga Dyqani Amazon.
Aplikacioni Fire TV Stick Downloader
 • Hapi 2: Hape "Downloader' dhe ngjisni URL-në e mëposhtme në fushën 'http' për të filluar shkarkimin. https://dl.6iptv.com/6IPTV.apk
  Ose KODI: 16978
  për të nisur shkarkimin.
Shkarkimi i aplikacionit 6IPTV
 • Hapi 3: Tani ju lutem shtypni “Go"për të shkarkuar"Aplikacioni 6IPTV" të fillosh. Pas kësaj, aplikacioni 6IPTV duhet vetëm të instalohet dhe hapet.
6 Instalimi i Aplikacionit IPTV
6 Hapni aplikacionin IPTV
 • Hapi 4: Mund t'i gjeni gjithmonë të dhënat tuaja të aksesit për aplikacionin në tuaj llogarinë e klientit.
  • Për të qenë në gjendje të shihni të dhënat e aksesit për aplikacionin 6IPTV, duhet të klikoni në "Lines” dhe më pas klikoni Informacion. Tani duhet të shfaqet një dritare pop-up që tregon disa informacione si URL M3U, datën e skadimit, ID dhe fjalëkalimi i përdoruesit. ID-ja dhe fjalëkalimi i përdoruesit duhet të përdoren për aplikacionin 6IPTV.
 • Hapi 5: Tani ju duhet të përdorni vetëm të dhënat për të përdorur shërbimin tonë me aplikacionin 6IPTV. Pas hyrjes, do të shfaqet një mesazh në lidhje me përmbajtjen që duhet të ngarkohet, kjo duhet të plotësohet dhe mund të zgjasë disa minuta.
  • Është e rëndësishme të theksohet se ju do të shkoni automatikisht te "Identifikohu" pasi të keni futur fjalëkalimin. Prandaj, gjithçka që duhet të bëni është të shtypni butonin "OK" në telekomandë.
Hyrja në aplikacione 6IPTV
6 Përditësimi i kanaleve të aplikacionit IPTV
 • Hapi 6: Nëse shfaqet një mesazh që mund të duket si "Lejoni që 6IPTV të ketë qasje te fotografitë, media dhe skedarët në pajisjen tuaj?" ne pyesim "Lejo"/"Prano" për të shkuar.
 • Hapi 7: Done!

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose sugjerim të mëtejshëm, shërbimi ynë ndaj klientit është i disponueshëm në adresën e mëposhtme të postës elektronike? [email mbrojtur]

Aplikacioni 6IPTV – Konfiguro në pajisjet Android! #

Si të konfiguroni aplikacionin 6IPTV në një FireTV Stick ose pajisje të tjera Android. Konfigurim i lehtë me udhëzuesin tonë.

5/5 - (183 vota)